Welkom op de site van Damesdispuut LOLA. De dames die te herkennen zijn aan de roze blouse, spontane acties en oneindig veel energie. Ik kan dan ook met trots spreken om hier de voorzitster van te mogen zijn.

Maar LOLA is nog veel meer, namelijk een ambitieuze groep meiden die meer zijn dan alleen een dispuut. LOLA staat voor mij ook als een hechte vriendinnengroep, die naast de dispuut avonden ook op de vrije avonden met elkaar is. Op die avonden is LOLA dan ook erg vaak te vinden in de binnenstad van Tilburg, om daar haar dansmoves te laten zien. Alhoewel iedere LOLA verschillend is vallen we gelijk op. Zowel in de binnenstad als in Totus. In de soos kun je ons dan ook herkennen aan de hoeveelheid vrouwen in roze blouse dansend op de pooltafel of op het podium.

Een van de mooiste momenten vind ik dan ook het meezingen met “Nobody’s Wife’”.Wanneer dit moment aanbreekt in de soos voel ik me pas echt trots op LOLA. Het moment dat iedereen van LOLA meezingt, het één roze geheel is, er met vol enthousiasme wordt meegezongen, er enorm veel energie vrij komt, de aandacht gefocust is op LOLA en iedereen de trots voelt om een LOLA te zijn.

Als trotse LOLA mag ik mij een van de gelukkige noemen om bij deze mooie groep dames te mogen horen!

 

Liefs Merel