Dat sommige LOLA’s niet erg handig en geografisch georiënteerd zijn is wel bekend. Hieronder dan ook weer een goed voorbeeld:

Na een heerlijk 21-diner van Naomi moesten sommige toch gewoon de trein naar huis halen. In verband met spoorwerkzaamheden rondom Tilburg reden er eerst bussen en kon je later op een ander station de trein pakken. De laatste bus die er reed om de aansluiting op de trein te halen reed om 23 uur. De betrokkene LOLA (waarvan de naam niet genoemd wil worden) was verstandig en ging al ruim een half uur van te voren op de fiets richting het station. (hierbij mag genoemd worden dat het ontzettend hard regenede). Naomi had netjes de weg uitgelegd: ‘je gaat rechts links, rechts links, rechts links. Dan zie je links een bruggetje ga je overheen en dan moet je naar links en dan zie je het vanzelf wel.’ De LOLA heeft die weggevold, maar wist helaas de weg niet meer vanaf het moment ‘dan zie je het vanzelf wel’. Ze heeft de weg langs het kanaal enige tijd gevolgd en besefte dat ze toch niet helemaal goed zat. Op haar navigatie van haar telefoon zag ze dat het station ergens naar rechts was. Dus heeft ze enige tijd zigzaggend rondgefietst zonder een idee te hebben waar ze was en waar ze naar toe was. Na ongeveer een kwartier fietsen kwam ze een groepje jeugd tegen waar ze het aan kon vragen. Stiekem twijfelde ze of ze hun wel kon vertrouwen, maar goed er was niet veel keus. Zij wezen haar de weg en toen moest ze dus ongeveer tien minuten een weg affietsen, de weg waar ze net vandaan kwam, om vervolgens bij het spoor naar links te gaan. Dus daan ging ze dan weer. Na een paar minuutjes zag ze een grote weg naar links, waar ze was ingefietst. Heuvel op, kanaal over, heuvel af. Toen was ze helemaal in de middle of nowhere beland. Dus daar stond ze dan, ergens op een industrieterrein zeiknat en helemaal in paniek.

Gelukkig was haar vriend die avond ook in Tilburg en kon de LOLA hem bellen, omdat ze haar bus en trein al niet meer had gehaald. Hij zat die avond ergens bij Stappegoor, wat dus helemaal de andere kant van Tilburg was, maar daar zou ze dan de sleutel van zijn kamer kunnen halen. Na een zoektocht van drie kwartier had de LOLA eindelijk de weg naar het station gevonden. Als verzopen katje kon ze daarna nog de weg naar Stappegoor gaan zoeken. Gelukkig ging dat haar beter af.

Aangekomen in Stappegoor stond ze ijskoud en zeiknat te wachten totdat ze de sleutel kreeg tussen allemaal dronken blije mensen. Gelukkig was na een 2 uur durige zoektocht door Tilburg door de stortende regen de avond voor deze LOLA eindelijk geëindigd en is ze veilig in een warm bed beland.

Maar bekijk het zo, ’t kan altijd erger!

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.