Damesdispuut LOLA

Wat een avond, wat een nacht en wat een ochtend. Het begon allemaal heel onschuldig bij Imke op de Lange nieuw. Rond een uur of 6, Imke was aan het wachten op Kees (Sjim, dit is een andere benaming voor Denise M ben maar niet bang) en Renée (Dit is vrouwelijk). Omdat ze zo lang moest wachten dacht ze ik pak er eens een biertje bij. Ding dong, daar was Renée, ook Renée ging aan het bier. 5 min. Later ging ook Kees aan het bier.

Rond een uur of 8 zat een deel van LOLA gezellig aan tafel bij de Korenbloem. Lekker en gezond namen ze alle een heerlijke salade. Dit was achteraf gezien geen strak plan.

Rond een uur of 10 na 2 flessen wijn, een paar glazen zoete witte wijn  en een lekkere borrel achteraf vertrok de bende van ellende richting het Vertu feest. Ja en toen..

 

Imke’s avond voor zover deze nog in het geheugen zit:

Even kijken.. um.. ik was als enige verkleed weet ik nog. Later was ik niet meer verkleed maar andere wel. Gek maar waar. Het LOLA lied heb ik nog uit volle borst gezongen op het podium met heel LOLA  uitgezonderd Renée zij moest zo nodig op de poeltafel gaan staan. Om 12 uur kwam Jaap binnen lopen en ik heb hem even met zijn verjaardag gefeliciteerd. Bier werd geschonken door Jaap helaas snapte Nina dit niet en werd mijn andere hand ook steeds voorzien van bier. Deze combinatie heeft achteraf zo z’n gevolgen gehad. Naast het dansen met Sjim heb ik nog Flügel staan drinken met Vicky. Volgens mij een zeer geslaagde avond. Op de fietstocht na, die had ik beter niet kunnen maken. Over de gehele vrijdag kunnen we het beter niet hebben.

Ooooh ik kreeg nog wel commentaar achteraf van m’n twee huisgenoten Hans en Tim dat m’n pumps op de trap lagen en ze erover gestruikeld zijn. Oja en dat ik Frans al 600 keer heb gevraagd of hij DJ wil zijn op ons LOLA feest. En uiteraard de 100 knuffeltjes met Kees. Voor de rest van de avond niemand meer gesproken of gezien dat ik me kan herinneren.

 

Vicky’s avond:

Wat ik er nog van weet is vrij weinig. Ik heb staan praten als brugman. Uitbundig heb ik vakantieliefde staan zingen met het geweldigste dispuutsgenootje dat er bestaat natuurlijk met Renée. Ik heb ook nog tegen Jeroen gezegd dat hij z’n lokje niet mag afknippen.  Hoe laat ik thuis was is een grote vraag en dat ik de vrijdag 15 keer heb moeten overgeven is een nog grotere vraag. Verder was het dit wel. Ben zo’n 12 uur aanwezig geweest en dit zijn de hoogte punten van m’n avond. Oh en Tom gaat vrij vragen voor ONS feest.

 

Renées avond:

Ja waar zal ik beginnen.  Mijn avond was heel onschuldig. Was om 12 uur thuis en stond om 8 uur fris en fruitig naast m’n bed. Helaas heb ik dit gedroomd en hoor ik steeds meer verhalen over deze waanzinnige avond. Zo heb ik mijn biertje over mijn blouse weten te gooien i.p.v. in m’n mond en heb ik een paar uur bier met een rietje lopen drinken. Don’t ask me why. Naast bierverhaaltjes heb ik weinig te horen gekregen over de avond. Ik kan me dan ook geen gekke dingen meer bedenken die gebeurd zouden kunnen zijn deze avond. Ojaa ik weet nog een leuk verhaal over Imke, dit vertelde ze me helemaal zelf, raar dat dit dan ook niet hierboven bij Imke staat. Ze vertelde in geuren en kleuren hoe haar fietstocht naar huis is geweest en ik baal dat ik dit niet meer heb gezien. Imke probeerde op d’r fiets te stappen wat al fout ging. Na even oefenen en toch op d’r fiets gekomen te zijn, fietste Imke tegen de eerste beste stoeprand op en vloog de bosjes in. Maar Imke zou Imke niet zijn geweest als ze het niet toch nog een keer zou proberen. Helaas zonder succes en ze kwam vast te zitten met d’r fiets in een hek. Ik geloof dat Sjim d’r toen maar mee naar huis heeft genomen wat volgens mij geen slecht plan is geweest.

 

Ai ai ai, wat een avond dames. Volgens mij wordt er weer uitgekeken naar de volgende Donderdag. Hopelijk kunnen we jullie wat meer verhalen vertellen over de verdere personen die op de avond aanwezig zijn geweest.

 

Truste!

 

 


Je kan misschien ook genieten van: