999809_684011948304825_311865396_n

Een week van veel plezier en bier!

Onze studentenvereniging Totus bestaat 25 jaar, een week lang werd dit gevierd terwijl ik mijn laatste deadlines voor school probeerde af te ronden.. tevergeefs.. Om de sfeer van de week neer te zetten werd er een cursus naaktschilderen georganiseerd. Om onze creatieve hersencellen en ons gevoel voor het naaktzijn te prikkelen werd dit mooie ‘model’ jazeker we mochten d’r geen hoer noemen. Dit zou respectloos zijn, want ze zag er ook écht uit als een model. Geen glitterhalsbanden om haar nek, geen doorzichtig plastic plateauschoenen en vooral geen make-up aanwezig bij ons pure model. (Om de hilariteit nog iets groter te maken, was er veel huidskleur verf aanwezig en bleek ons model wat getinter te zijn :P) Het onbeperkt bier drinken deed erg goed voor onze creativiteit! Zo leerden we schetsen en schilderen met toetsen en lichtinval. Er kwamen kunstwerkjes uit die niet van Van Gogh te onderscheiden waren!

De rest van de week hebben we nog gepokerd, visagie en haar workshop gehad, salsagedanst, geborreld met avans en waar op zaterdag de knaller was… het gala!

’s middags lekker het hele huis van Kees op z’n kop gezet om iedereens haar make-up en kleding van fatsoen te voorzien. Onder het genot van cake (gebakken door een toekomstig lola) en prosecco werden alle voeten alvast klaargestoomd voor een avond pijn. Want wat waren onze schoenen moooii!! (ook heel toevallig werden de allstars in een tasje bij de garderobe alvast klaargelegd voor zo rond 3 uur wanneer toch iedereen dronken is)

Rond 6 uur ging LOLA uiteen om te dineren, alle dames gingen met hun dates eten en ik, ik was heerlijk met mijn lieve familie aan het dineren in het mooie Riel.. of all places!

Toen ik eenmaal bij de Heuvel Gallery aankwam waren al mijn dames al binnen en stond er een klerenkast van een vent te wachten op een dame in een felblauwe jurk. Juist dat moest ik zijn. Ja de mensen op straat keken ook even om toen ze die schoenen en die jurk samen zagen.. altijd leuk!

Met m’n haar alweer uitgezakt en wat biertjes achterover getikt begon het fantastische gekus en geknuffel met al die ik zo gemist had (A) Die volledige 4 uur. Toen werd en gedanst, geblackjacked en vooral veeel gedronken.. Oppeens was het dan ook tijd, terwijl ik voor m’n gevoel net begonnen was.. het bestuur plakte er gelukkig nog een uurtje aanvast. de dansschoenen konden aan en zo sprongen we de avond door. Er was niks elegants meer aan en zelfs het beetje fatsoen wat er nog was werd totaal van de kaart geschoven. Alle mannen zagen er fantastisch uit, ik stem ervoor om mannen ALTIJD in rockkostuum te laten rondlopen!! Njah in ieder geval een pak!

Het feestje eindigde in De Prins waar we nog een mooie afterparty hadden! Oftewel, een geslaagd gala! En wat waren we groot! LOLA binnen 5 jaar met 18 super mooie geile ontiegelijk mooie dames! Waar we vorig lustrumgala nog geen eens een bank konden vullen wist ik me nu niet eens een houden te geven.. tja fotogeniek zijn is niet echt een kwaliteitje..

Hopelijk kunnen jullie daar met een roze bril doorheen kijken! IK HOU VAN JULLIE!

 

Liefs Nina

Je kan misschien ook genieten van: