Zaterdag 25 November was het dan eindelijk zover….!

DE 1e editie van het LOLA Datediner was daar dan eindelijk aangebroken!

Vol smacht zaten we af te tellen dat deze avond zou aanbreken. Iedereen was benieuwd hoeveel tinder date’s er aan tafel zouden aanschuiven! Uiteindelijk had iedereen toch door zijn vlotte praatjes en lieve lachjes een date kunnen regelen zonder gebruik te maken van deze hopeloze jongens.

 

We hebben heerlijk mogen eten bij het restaurant “Bij Vermeer”. Het eten was uitermate goed. De wijntjes vlogen er bij iedereen er goed in. Om elkaars dates, en in sommige gevallen hun eigen dates, beter te leren kennen hebben we aan tafel fanatiek het spel “Wie ben ik” gespeeld.

En ja… jongens blijven jongens hé… Volwassen worden is voor hen nog een dingetje.

Ze waren natuurlijk ook weer te vinden in de kinderhoek en de Frozen kleurplaten vlogen het restaurant rond. Echter zijn ze wel creatief, zelfs kinderspelletjes kunnen ze omtoveren in drankspelletjes.

Het personeel heeft deze avond dan ook lopen zwoegen en zweten waardoor het heel eventjes mis ging. Nu weten wij dat met een blad bier lopen geen koud kunstje is maar wel jammer dat er een mooi wit hemd deze avond niet gespaard kon blijven.

 

Om vijf voor half elf kregen we een seintje van het personeel dat over 5 minuten alle flessen van tafel werden gehaald. Nou zijn wij natuurlijk altijd heel duurzaam bezig en houden we totaal niet van verspilling. De glazen werden daarom ook tot het randje vol gegoten zodat de resterende wijn niet in de gootsteen belande. Sommige waren hier helaas iets te gretig mee en hebben we vernomen dat sommige mensen dezelfde avond nog lekker geknuffeld hebben met de wc-pot.

 

Kortom! We kunnen wel zeggen dat het een super geslaagde avond was.

Wij willen de activiteitencommissie van LOLA daarom erg bedanken!!

  

Je kan misschien ook genieten van: