LOLA

Lieve lezers,

 

Het is even geleden dat de site is bijgewerkt en daarom hier een erg mooi soa’tje om wiskunde te omzeilen. LOLA is weer terug uit haar winterslaap en is klaar voor de start! In de kerstvakantie hebben we een aantal te leuke activiteiten gehad waarvan ik me niet veel meer kan herinneren.. Ik, Leo en Imke zijn alledrie tiener af en dat was zeker een feestje waard. Ook is oud&nieuw niet ongemerkt voorbij gegaan & was de oudlola-lustrum-nieuwjaarsborrel erg gezellig!(ondanks de kater..) Tijdens deze leuke avonden wil ik me graag excuseren voor mijn soms beschamend gedrag..

Omdat iedereen volop tentamens heeft gehad (of nog steeds heeft), omdat er redelijk veel studenten klaar zijn met hun stage of gewoon omdat je zin hebt om lekker los te gaan, geeft LOLA aanstaande donderdag weer een volkomen memorabel feestje! Het thema is LoveParade en dus mag iedereen zijn fantasieën en creativiteit te loop laten gaan. Ik mag jullie verklappen dat DJ Martijn Snijders volop de muziek zal verzorgen van deze avond en zullen onze Lollies jullie entertainen achter de bar!

 

SO BE THERE!

 

 

Dikke lebber, Nina van As

Je kan misschien ook genieten van: