Lief LOLA,

Vol spanning, maar vooral ook met veel zin waren we met z’n alle op weg naar Goirle. Sommige hadden het al ooit meegemaakt, maar velen hadden geen idee waar ze aan toe waren. Alle billetjes en borst(en/jes) gingen bloot en we stapten naar binnen. Gelukkig voelde je meteen de warmte van alle stoom-, zout- en bubbelbaden. Na heel wat gegiechel wenden we toch snel aan alle bloten lichamen en de schaamte was dan ook ver te bekennen, want een echte LOLA is trots op haar lichaam!

Jullie al wel eens 19 naakte vrouwen in een bubbelbad gezien!? Er is dus zeker wel een nieuw record gevestigd! Het welness center was dus een groot succes!

Donderdagavond was het eindelijk zo ver! De chocolade was in elke hoek van de keuken te vinden. Borden en bestek zijn vanuit alle hoeken van Tilburg verzameld om uiteindelijk een geweldig 4 gangen diner te koken voor LOLA en T.O.F. De borden vlogen over tafel en iedereen genoot van het eten onder het genot van een biertje of wijntje. Mede de mega machtige chocolademousse wisten we zeker dat alle buikjes volledig gevuld waren.

Op naar het volgende feestje in onze eigen soos! Iedereen keek uit naar de heren in pak, want dit is toch wel een zwak voor elke vrouw. Ook LOLA zag er weer lekker uit in mooie kokkerrokken en zwarte stropdasjes. Er werd van alles gesnoven van meel tot suiker, het ging gemakkelijk de neus in. Ook werd er rijkelijk gestrooid met briefgeld. Kortom het was weer een geslaagde avond!

Dikke kus,

Lollies

Je kan misschien ook genieten van: