Lief lief LOLA,

 

De dag van de liefde was aangebroken. En wat houden wij toch van liefde (en chocoladehartje natuurlijk), dus ook van deze dag. Zouden we door onze geliefden tot in de wolken verwend gaan worden? Zouden we door een anoniem persoon met een anonieme liefdesbrief tot in de oren verliefd gaan worden? Wie weet…. Het was een liefdevolle dag of dat je nou wel of geen prins op het witte paard had. Want liefde krijg je niet alleen als je verliefd bent. Liefde krijg je ook van je beste vrienden en vriendinnetjes en ook dat is houden van. De Lollies hebben die dag heerlijk besteed met hun vriendinnetjes. Spelletjes, roddels, kledingkeuzes, wijntjes, chips en noem maar op. Je kan het zo gek niet benoemen, het is allemaal aan bod gekomen . Een vriendinnetje van ons was ook nog jarig die dag en dat is door een groot deel van de groep later in de stad nog keihard gevierd.

 

Verder die week hield TOTUS een recordavond in de soos. Wie kan er het snelste een tompoes opeten zonder handen? Het langste in de spoelbak hangen? Onder de tap? De meeste bierviltjes in zijn mond? Het was spanning en sensatie, want wie o wie zouden er met de prijzen vandoor gaan. Wie o wie mocht zijn of haar naam achter een nieuw record zetten. Het is door veel van de eerstejaars uitgeprobeerd. De een was net iets beter dan de ander, terwijl diegene juist bij een ander onderdeel finaal onderuit ging. Ten slotte zijn de prijzen uitgedeeld en wachten we weer met smart op de eerstejaars van volgend jaar met hun nieuwe records. Zouden zij beter zijn dan de eerstejaars van nu? Wij denken van niet, want o wat waren we enthousiast. Maar we zullen het volgend jaar allemaal gaan zien.

 

Voordat deze avond begon hebben de Lollies met de LOLA’s heerlijke gezelschapsspelletjes gespeeld. Door de muur lopen of toch niet? Wie het slim speelt tijdens het doolhofspel, kan het erg ver schoppen in de richting van de gouden beker. Jungle speed is ook nog steeds een van de favoriete spellen onder ons. Niet bij iedereen, maar zeker wel een bij groot deel daarvan. 1,2,3 en ja iedereen een kaart op tafel. Wie hebben de zelfde vorm? Wie grijpt de totum of heeft het toch fout. Het kan allemaal tijdens een potje Jungle speed.

 

Tot volgende week.

Kusjes en knuffels,

De Lollies

 

Je kan misschien ook genieten van: