Heeey LOLA,

De weken, dagen, uren en minuten die we hebben afgeteld zijn het waard geweest. Eindelijk is het dan zover: CARNAVAL!!! De voorweekenden beginnen!! We hebben er allemaal ontzettend veel zin in en gaan er een giga groot feestje van maken dit jaar. Maar voor dat dit allemaal gaat gebeuren is er deze week al weer het een en ander aan bod gekomen.

 

Afgelopen week hebben twee van de Lollies ontzettend mogen genieten van het heerlijke Spanje, in de stad Valencia. Vele alcoholische versnaperingen zijn daar goed benuttigd. Ze zijn weer wat wijzer geworden door een bezoek aan het spectaculaire wetenschapsmuseum en hebben mogen genieten van een rondvaart door de haven. Verder hebben ze allemaal soorten vissen mogen zien in het Aquarium. Van haaien tot aan zeesterren, van krokodillen tot aan walrussen en van pinguïns tot aan roggen. Ook Nemo en Dory zijn bezichtigd!! De fontein heeft nog in het schuim gestaan, wat een feest was dat om te zien!! Het kwam zelfs in de Spaanse kranten. Iedereen lag helemaal in een deuk, zelfs de voorbijgangers vonden het om te genieten. Maar ssssttt…. niemand weet dat die grappenmakers van onze groep waren. Kortom een heerlijke reis, met heerlijke momenten en daarbij heerlijke herinneringen.

 

Verder ging het ‘normale’ leven natuurlijk gewoon door in de Brabantse stad. De periode is weer begonnen, maar niet getreurd, Totus stond natuurlijk gewoon weer op z’n kop. Dit keer met een burger-cantus. Want wie doen er het nou het beste bij een burger-cantus? De burger? Of toch de ‘gewone’ student? Het was een dikke strijd, maar wat een gezelligheid was er daar te beleven. De leukste liedjes, de leukste mensen, de lekkerste drankjes en het heerlijke gezang, wat wens je nog meer op een top-avond? Nee, niks dus. Uiteindelijk is er uitgekomen dat ook de burger het aardig goed kan bijhouden tijdens een cantus. Dus vanaf nu geen nare woorden meer over de burger, want ook zij doen het nog prima in het studentenleven ;).

 

Volgende week zijn alle Lollies weer bij elkaar en kunnen ze weer met z’n allen zingen, dansen en lol maken. Wij weten zeker dat dat helemaal goed gaat komen.

 

Tot volgende week!

 

Liefs,

De Lollies

Je kan misschien ook genieten van: