Heee lief LOLA,

 

Ten eerste natuurlijk een gelukkig nieuwjaar! Dat we ook dit jaar weer veel gezellige momenten mogen meemaken samen!

 

Natuurlijk zijn de Lollies ook weer knallend het nieuwe jaar in gegaan. Gezellig samen gegeten en voor de laatste keer in 2016 keihard mee geschreeuwd met verschillende nummers. Onder andere kwamen de nummers van K3, de laatste top-hits en nog een aantal kerstmuziekjes voorbij. De uren vlogen voorbij en het leek heel rustig op straat. Tot dat de klok 12 uur sloeg. Het ene vuurwerk na het andere werd door de straat afgeschoten, het leek wel of er oorlog uitbrak bij Lollie Noortje in de straat. Maar niet alleen vuurwerk, ook de champagne vloeide rijkelijk. Nadat iedereen naar de familie had gebeld, de flessen wijn leeg waren gedronken en het weer een beetje rustiger werd op straat, maakten de Lollies zich klaar voor 013 om lekker het nieuwe jaar in te dansen. Silent Disco was een grote favoriet bij iedereen. Gekke koptelefoons op je oren en gaan met die banaan. De één was aan het meezingen met een rustig nummer, terwijl de ander helemaal los ging op een liedje van snollebollekes. Toch werd er samen gedanst, het gaf een komisch gezicht, maar het was fantastisch. Er werd tot in de late (of moeten we zeggen de vroege) uurtjes door gedanst. Op 1 januari, na de heerlijke dansjes natuurlijk, werd er een heerlijke pyjama dag gehouden. Iedereen was erg moe van de intense danspasjes, het leek wel bijna op een work-out oefening. Kortom het was een mega super goed begin van 2017.

 

Helaas verloopt het nieuwe jaar niet bij ons alle drie helemaal vlekkeloos. Lollie Anouk heeft namelijk haar eerste verkeersboete op haar naam staan. En wat ze heeft gedaan kan ook echt niet door de beugel. Bij veel mensen heeft deze gebeurtenis namelijk een grote impact op hun leven gehad, nu dit gebeurt is. Anouk had namelijk de auto eventjes snel geparkeerd zonder te betalen!!! Ze wilde even snel haar spullen thuis afzetten, toen ze buiten door de agenten werd betrapt. De Lollie heeft er van geleerd en gaat dit niet meer doen in de toekomst. Helaas wel een deukje in de portemonnee, maarja als dit het ergste is in het leven? Dan komt het zeker goed met deze meid.

 

Omdat de jaarwisseling nogal zwaar was, hadden we rest van de vakantie nodig om bij te komen. Zodat we er na de vakantie weer volop tegenaan kunnen gaan.

 

Dikke kus,

De Lollies

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *