Heei lief lekker LOLA,

 

Het dansje voor de kerstborrel is, volgens ons gezegd, tot in de treuren geoefend. Met daarbij de dank aan de dans- en enthousiasmelerares Mattie Bakx. Pasjes van voor en naar achter en van links naar rechts. Handen omhoog, in de vorm van een kerstboom of als hartje, het kan allemaal. Daarbij is het ook belangrijk om te blijven lachen, want lachen is namelijk ook nog eens super gezond voor je. Maar dat is geen probleem voor de Lollies, want lachen doen ze toch wel. Ze hebben er al onwijs veel zin in. Ze lopen al weken op hakken om die alvast in te lopen, zodat ze strakjes vlekkeloos kunnen dansen. En omdat de kerstborrel al bijna voor de deur staat, betekent het ook dat het ook al bijna kerstmis is! Dubbel zoveel argumenten om tijdens de kerstborrel helemaal los te gaan op de dansvloer, met daarbij de voetjes van de vloer.

 

Serious Request is door menig lid ook weer bezocht dit jaar. Een kleine bijdrage aan het glazenhuis, met daarbij als pluspunt een selfie met Humberto Tan! Kunnen we dat ook weer van onze bucketlist afstrepen. Voordat we naar dit geweldige en mooie evenement gingen, hebben we met onze lieve dans- en enthousiasmelerares heerlijke nacho’s met kaas gegeten, met daarbij nog wat speciale tapas. Kort maar krachtig, want op een lege maag kan natuurlijk niet gedanst worden. Helaas viel het weer een beetje tegen op de Grote Markt in Breda, maar dat mag de pret niet drukken. Er is toen besloten om binnen verder te gaan met feesten, prima oplossing. En wat vind LOLA nu het allerleukste om te doen? Juist, dansen en zingen! En dat kan natuurlijk het beste in dé karaoke bar van Breda, Ameezing. Het ene nummer na het andere nummer werd uit volle borst meegezongen. Hierbij was er na Ameezing echter een probleem ontstaan. Er is namelijk nog één Lollie die nog geen 18 jaar is. Ze had het identiteit bewijs van iemand anders gebruikt. De bewaker bij het volgende café belde de politie… Ze baalde er ontzettend van. Hierbij hadden ze wel 4(!!!) politieagenten nodig, om haar tegen te houden, zo sterk was ze. Nee hoor, dit is maar een grapje. Ze had een goed gesprek met de agent en ze heeft beloofd dat ze dit nooit meer gaat doen. Ze wordt eind februari 18, dus nog eventjes volhouden. Maar he, ’t kan altijd erger, dus de Lollie zette haar hoofd weer omhoog en ging weer door.

 

Want de volgende dag stond de kerstborrel van Avans en S.V. Totus alweer voor de deur. Iedereen zag eruit om door een ringetjes te halen en wat zijn mannen in pak toch ontzettend knap! Ook zorgde LOLA ervoor dat wij er fantastisch uitzagen. Drie mooie kerstjurkjes hingen er voor ons klaar. De avond draaide mede om geld op te halen voor Serious Request en ook hierbij hebben wij een handje meegeholpen. De heerlijke zuurstokken in diverse thema’s van Star Wars tot aan Frozen vlogen als warme broodjes over de toonbank! Ook het geoefende dansje was een groot succes!! Het mannelijk schoon heeft weer met volle teugen mogen genieten en de glitters waren dan ook nog tot op de volgende ochtend, op vele, af en toe gekke plekken terug te vinden. Het was een zeer geslaagde kerstborrel! En nu kan iedereen lekker gaan genieten van zijn vakantie en zijn of haar buikje gaan vol eten tijdens kerstmis.

 

Allemaal fijne feestdagen & alvast een gelukkig nieuwjaar!

 

Kusjes,

De Lollies

 

Je kan misschien ook genieten van: