Lief LOLA,

Het is alweer bijna kerstmis. JEEEEEEEJ!!! De tijd van de kerstboom optuigen, lekkere maaltijden koken met daarbij een overheerlijk drankje. Pakjes onder de kerstboom, als de Kerstman plotseling toch vindt dat je lief bent geweest en dus ook met kerst cadeautjes komt brengen. Die heerlijke tijd van dansen en zingen bij de kerstboom.  De Lollies zijn daarom ook al ontzettend druk met het maken van het dansje, waarbij de zangkunsten in samenwerking met het dansen worden weergegeven tijdens het dansje. Aan beide activiteiten moet eerlijk gezegd nog wel wat verbeteringen in komen, zodat ze aanstaande donderdag tijdens de kerstborrel staan te schitteren in het schitterende licht, (ondanks dat ze natuurlijk altijd schitteren). Maar over het algemeen maakt het niet uit hoe het eruit ziet, tuurlijk een mooi dansje en 3 mooie stemmetjes zou heel fijn zijn, maar hierbij is enthousiasme en plezier nog belangrijker. En dat hebben de Lollies zeker in zich. Komen jullie allemaal kijken en daarbij super hard applaudisseren voor de super enthousiaste dans van de Lollies? We zien jullie dan.

En om nog meer in deze kerstsferen te komen zijn we afgelopen donderdag afgereisd naar Antwerpen. Waar onze heroprichtster Leonie haar gezellige stulpje heeft. Gezellig over de kerstmarkt gelopen, Glühwein & warme chocomelk met mini marshmallows  gedronken. Onze buikjes weer gevuld met churro’s, aardappels op een stokje en frietjes. Er werd een ritje gemaakt in het reuzenrad en na wat sippe gezichten mochten we zelfs nog een keer!! De glijbaan ernaast was voor sommigen ook erg aantrekkelijk. Tegelijk, niet draaiend en niet te snel wilden we ervan af. En ja je raadt het al, we gingen om de beurt, draaiden best wel veel rondjes en gleden best wel hard de baan af. Het was helemaal geweldig!! Als afsluiting naar een café met driehonderd en nog wat speciaal biertjes om te proosten op de leuke avond!

P.S. Er volgt nog een verrassing bij het ongelofelijke enthousiaste dansje tijdens de kerstborrel.

P.P.S.  Heb je wel eens dat je lekker met iemand in de knoop wilt zitten, eet dan vooral een overheerlijke pretsel, het is heel dichtbij en erg intiem.

Liefs, de Lollies

Je kan misschien ook genieten van: