Lief LOLA,

Momenteel zit ik eindelijk op een stoel en trillend achter mijn laptop dit te typen. Waarom trillend? Ik ben zo’n 26 uur wakker vanwege mijn ALV waarbij ik bestuur van S.v. Totus intrede. Ik moet nog douchen dus ik zit nog helemaal onder, jullie begrijpen wat ik bedoel. Maaaar dat ter zijde. De reden van dit schrijven is niet om mijn avond uit te leggen of om te vertellen hoe ik mij nu voel maar omdat ik mij gisteren iets realiseerde of niet zo zeer realiseerde maar eerder dat het mij nogmaals duidelijk werd.

Donderdag 16:30. Ik kwam aan in de soos met enkele zenuwen voor de ALV. Om deze zenuwen een beetje te onderdrukken besloot ik met Noor, waarmee ik de ALV moest doorkomen, een potje beerpong te spelen. Uiteindelijk begonnen we de ALV voor te bereiden waar meer en meer zenuwen ontstonden. Langzaam kwamen een aantal LOLA’s binnen druppelen waarbij ik mij meer en meer op mijn gemak voelde. Ik stond achter de bar en iedere LOLA kwam naar mij toe om te vragen hoe het met mij ging en wenste mij succes. Dat was voor mij zo’n ontzettend warm gevoel. Ik voelde dat LOLA er was om mij te steunen en ze toonde oprecht interesse in mij omdat ze het beste met mij voor hadden. De knuffels en kusjes deden mij zo goed. Sommige zagen het, sommige niet en het zal deels door de zenuwen komen, maar ik stond met tranen in mijn ogen omdat het zo ontzettend fijn vond hoe LOLA er voor mij was.

Halverwege dit verhaal merk ik dat ik goed moet lezen wat ik typ omdat ik mij heel slecht kan concentreren, komt door slaap te kort denk ik.

Maar het allermooiste gevoel voor mij, was dat mijn zus ontzettend haar best deed om op tijd bij de ALV te zijn ondanks dat ze een etentje had. De ALV was al begonnen, deur ging open en mijn lieve zus kwam binnen en ik wist dat ze er voor mij was. Om mij te steunen tijdens de ALV. Een gevoel wat bijna niet is te omschrijven.

Heel deze avond heb ik zoveel liefde van LOLA ontvangen. In verschillende soorten en maten. Vragen of ze kunnen helpen, vragen hoe het met mij gaat, laten weten dat ze trots op mij zijn, mij een knuffel geven. LOLA was er voor mij. Afgelopen nacht besefte ik hoeveel LOLA voor mij betekent en hoeveel ik voor LOLA beteken. Want ook de dames die niet op de avond aanwezig konden zijn, lieten ook weten dat ze er voor mij zijn door mij een berichtje te sturen.

Lieverds jullie zijn stuk voor stuk geweldig en ik houd van jullie allemaal. Jullie zijn geweldige meiden en we zijn er allemaal voor elkaar. Een band die ik echt niet bij ieder dispuut terugzie. Wat ik afgelopen nacht heb mogen aanschouwen, geloof mij maar.

Ik hoop dat jullie er hetzelfde als mij over denken, anders zou dat best vervelend zijn. Maar ik gun vooral iedereen dit gevoel wat ik bij jullie heb. En ik hoop dat we dit blijven houden.

Nu ga ik douchen maar schatjes dikke kus voor jullie allemaal.

P.S. ik ga mijn blouse natuurlijk heel erg missen.

Je kan misschien ook genieten van: