Leukste dispuut van Tilburg 2014!

Na weken veel stemmen verzamelen via facebook, was de dag eindelijk gekomen. Een avond vol spanning kwam er aan. Want het leukste dispuut van Tilburg werd bekend gemaakt!

De enige opdracht die ons die dag te wachten stond, was dat we om 22.00 uur bij de Boekanier moesten zijn. En dat is ons gelukt. En dat is een wonder voor LOLA. Helaas wel als verzopen katten, maar dat ter zijde.

De uitslag was spannend, maar vooral niet onverwachts, aangezien een organisator ons een ‘stille’ hint had gegeven dat wij de winnaars waren. Natuurlijk was het voor LOLA geweldig om te horen dat wij weer het leukste dispuut zijn van Tilburg! Dit werd gevierd door veel dansjes, alcohol, gedraai in de paal, zingen en nog meer alcohol.

De volgende dag was voor sommige wel wat zwaarder. Een powerpitch om de andere winnende disputen te ontmoeten mét een kater. Maar dat weerhoud ons er niet van om door te gaan!

 

Vrijdag 23 mei was dan eindelijk de finale van het leukste dispuut van Nederland! En dit maal vond dat plaats in de Wereld vol Verwondering: de Efteling. Disputen uit heel Nederland kwamen bij elkaar om tegen elkaar te strijden voor de prijs. Een ‘mooie’ witte limousine stond op de winnaar te wachten. Voor LOLA was het meer een dag vol plezier en een beetje strijdlust.

Na een dag raadsels oplossen en attracties bezoeken, was het tijd voor iets waar LOLA de hele dag naar uit keek: feest. In de prachtige zaal met sterrenhemel die boven de vermoeide hoofdjes hingen, ging iedereen los. Met gratis bier, wijn en Captain Morgan cola kwam de stemming er nog meer in.

De limousine stond helaas niet op ons te wachten, maar wij doen volgend jaar gewoon weer mee met het Leukste Dispuut van Nederland!

 

De dag was zeker geslaagd. Veel gelachen, gedanst, gedronken en nieuwe mensen ontmoet. Al hoewel wij niet met de limousine naar huis zijn gegaan, denk ik dat alsnog gezegd kan worden dat wij het leukste dispuut zijn!

Je kan misschien ook genieten van: