JOOST

Op donderdag 11-11-10 jongstleden barste het carnavalsgeweld weer los in onze geliefde sociëteit Totus.  Op enkele uitzonderingen na had iedereen begrepen om verkleed te komen. Er was tevens bekend gemaakt dat deze avond een heuse prins Totus/carnaval gekozen zou worden en dus hadden degenen die zich uitgedost hadden extra hun best gedaan om die felbegeerde titel in de wacht te slepen. De meest uiteenlopende creaties waren te bespeuren in ons hol van lust en verderf(nieuwe soosnaam anyone?).

Helaas sloeg het noodlot toe, de koeler van het bier ging kapot. Gelukkig was het gemiddelde promillage alcohol bij de meeste al dusdanig dat dit niet opgemerkt werd. En voor diegene die het wel merkten (en dus nog niet dronken genoeg waren), werd de schrobbelaer uit de kast getrokken.

Nadat iedereen door het tilburgse drankje en het lauwe bier  beneveld was brak het ogenblik aan om te gaan stemmen. Grote kansmakers voor de titel prins Totus waren Tom Kuijpers, Hans Cuppens en natuurlijk Erik Nies. Deze laatste werd dan ook de winnaar en mag dit jaar de titel dragen. Dit kwam natuurlijk door zijn spetterende outfit en wellustige verschijning. Als adjudant koos prins carnaval Tom, omdat Hans met 1 stem verschil tweede was geworden (geen zorgen ik zie de link ook niet).

Met een prins Totus kon het feest pas echt losbarsten en dat deed het dan ook. Er werd nog tot in de late uurtjes door gefeest. Het was zo gezellig dat toen onze veurs al lang en breed aan het schoonmaken was er nog twee zekere individuen uit 1 toilet kwamen rollen (gelukkig voor Teun en Lies-an zal ik hun namen niet noemen). Nu we het toch over onze voorzitter hebben; zoals iedereen weet heeft deze persoon een lieftallig zusje die hij al enkele malen heeft meegenomen naar de sociëteit. Dit is de andere leden zeker niet ontgaan. Compleet gehuld in passend Bommelrokje ging zij iedereen af op zoek naar  liefde en genegenheid. En deze vond zij dan ook zeker op een aantal plaatsen, dit tot groot ongenoegen van haar oudere broer. Deze tot piraat verklede schavuit hield alles argwanend in de gaten en beet van ongenoegen het hoofd van rocco af (de pappegaai van een mede piraat).

Gelukkig duurt het nog een aantal maanden voordat het echte carnavalsfeest pas losbarst en iedereen zich nog schandaliger gaat gedragen onder het gezag van Prins Erik dun 1e!!

Tot die tijd denken wij met lichte emotie terug aan die mooie elfde van de elfde en zullen wij de gebeurtenissen voor altijd koesteren. Tot het feest in begin maart (ja carnaval valt dit keer in maart) vertrekt deze piraat weer naar diepere wateren.

Gedraag je en pas op voor scheurbuik,

 

Piet Piraat

 

 

 

Je kan misschien ook genieten van: