‘Het is zo snel voorbij gegaan’ is wat eenieder elk jaar weer verkondigt. In de drukte van een jaar zal dit niet gehoord worden, maar wel aan het eind. Is dat gek?

In het begin van het nieuwe schooljaar is het ontzettend druk bij Lola. Op ieder feest zijn wij aanwezig en overdag is er ook genoeg te doen. Er zijn nieuwe eerstejaars die wij leren kennen en de leukste nodigen wij uit. Het is een fantastische periode, die al om de hoek is. Wij kijken er allen zeer naar uit om dit weer te mogen beleven, maar nu eerst even genieten van de zomervakantie.

Met een aantal Lola’s gaan wij in juli naar Malaga. Vorig jaar hebben wij besloten om met elkaar op vakantie te gaan. ‘We moeten nu echt gaan boeken’ is vaak genoeg gezegd, maar gelukkig staat het sinds maart dan echt vast. Wij gaan weg. Samen genieten van de sangria, tapas, clubs en zon.

Momenteel zijn er een aantal Lola’s de laatste tentamens en deadlines aan het knallen en het eerste citaat van dit verhaal hoor ik meerdere keren. Het is inderdaad snel voorbij gegaan, maar toch in de de drukte van het jaar gaat het sloom. Ieder jaar hoor ik dit weer en ik moet eerlijk zeggen dat ik hier ook schuldig aan was. In een jaar gebeuren er zo ontzettend veel leuke dingen, dat een dag, een week, een maand, een jaar zo om is. 

Dus ja, het is weer snel voorbij gegaan.

Je kan misschien ook genieten van: