Damesdispuut LOLA

Ik had beloofd een verhaaltje te schrijven. Dit zou ik eigenlijk op de avond zelf doen, maar helaas sliep Nina niet thuis en was ik te dronken om te bedenken dat ik nog een verhaaltje zou schrijven. Het is nu 11 uur en heb netjes m’n eerste les al gevolgd en lig nu weer op bed. Vandaar dat we maar even een verhaaltje gaan schrijven. Ik zal beginnen bij het begin:

De flugelparty begon voor LOLA met een heerlijke kaasfondue met nog lekkerdere salades. Jammer dat vicky er teveel zout in had gegooid.. Tijdens het eten kwamen er leuke verhalen naar boven. En zijn we deze avond ook een stuk wijzer geworden wat betreft onze eerste jaars. Zo vertelde Tamara ons dat ze graag een Tijger zou willen zijn. Woest aantrekkelijk was het argument. Na een gezellige avond en aanname van de eerste jaars gingen elvira en Tamara richting huis. Gelukkig met de nodige wijntjes achter de kiezen. (allemaal op z’n Bonnies natuurlijk) (zie verhaaltje klepavond) Jaja zoals vanouds is er weer een fles de man doorheen gegaan. In de soos aangekomen met Bob overigens, vlogen de flugels er doorheen. Nina was niet zo goed in gooien dus dat liet ze over aan de mannelijke medemens. Het graaien in de prullebak kon ze wel goed. Dankjewel Totus voor niet slim opbergen van legen flesjes flugel en de gratis meters! Echt super dat we voor de flugelparty 35 euro hadden begroot en dus een doosje konden kopen! Jammer dat ik niks van het doosje heb meegekregen en deze dus op is gegaan zonder mij.. Waarschijnlijk was ik te druk met mensen onder te spuiten met deo. Totdat volgens mij Sonny op het mooie idee kwam dat je met deo dingen in de fik kan zetten. Jaaaaaaaa doe mijn hand maar. Leek me denk ik leuk. Nadat mijn hand in de vlammen stond begonnen we aan de Bommelbar. Nog leuker! Jammer dat Lies-an en Jeffrey hier niet zo vrolijk van werden en brommend de deo van ons afpakte. Imke en Nina hadden genoeg gedronken en gingen naar huis. Zonder iets te zeggen, dat zegt wel weer hoeveel onze lieve oprichters hadden gedronken! Daarna werd het gooien afgelast, geen ideee waarom. (VERLIESSSSSS) Bonnie vond het daarom wel tijd om te gaan en daarom zijn we naar huis gegaan.

 

Sorry voor dit schrale kut verhaal maar ik heb zo’n zieke kater dat er geen fatsoenlijke zin uit komt en ik wordt gedwongen een verhaal te schrijven door Nina.

 

Dikke kus de dictator.

 

Ps. Deze mevrouw is even vergeten te vertellen dat ze het niet meer kon hebben dat ze zo slecht is in een of andere ranking, dat ze daarom welwillig haar klasgenootje heeft misbruikt om zo van de laatste plek af te komen. 😉 hahah zo horen we het graag Anoniempje! xx Nina

Je kan misschien ook genieten van: