Untitled

Mijn laatste avondje Totus voordat ik naar Sint-Maarten ga. Volgens velen was ik voornamelijk heel enthousiast en vrolijk, maar ook erg emotioneel. Ik kan me alleen dat eerste herinneren.

Het begon allemaal bij een gezellig etentje bij Jos thuis (wat natuurlijk eigenlijk de kamer van Koen is), waarna ik samen met Kees mijn fiets ben gaan halen en naar Totus ben gefietst voor een ALV. Doordat de hart van brabantlaan helemaal open ligt is onze fantasie behoorlijk op hol geslagen en hebben we bergen gezien om vanaf te skiën en hebben we gemountenbiked door de bossen. Nooit geweten dat dat kon op de Hart van Brabantlaan. Daarnaast zijn we er ook achter gekomen hoe de stoplichten werken. We vroegen ons af of je voor een sensor moest zwaaien of het juist moest aanraken. Wat bleek, een high five met het apparaat werkt het best.

Met veel gegiechel hebben we de ALV lichtelijk weten te verstoren om vervolgens geïnteresseerd mee te luisteren met de high lights van nu.  Gelukkig was Philip aanwezig om het bestuur te voorzien van het nodige commentaar. Zo mogen we niet vergeten dat we grote concurrentie hebben, namelijk Annexis?!?!?! De mislukte studievereniging van BMV die later maar is overgaan naar studievereniging van heel Avans.

Goed om de saaie ALV met de bizar slechte opkomst even over te slaan en over te gaan naar het leuke deel zal ik vertellen over het eerste fustje bier dat werd aangeboden. Zoals jullie misschien gewend zijn van LOLA rende we enthousiast op de bar af. (Ook lola was in een slechte opkomst en bleven Jos en ik over om naar de bar te rennen). Nog enthousiaster bestelde we een meter bier die goed heeft gesmaakt. Na deze meter ging de avond snel.

Op een gegeven moment stond ik met Nina’s telefoon Emmy te whatsappen dat ze deel uit moest maken van de ontzettend leuke avond die we op dat moment al hadden. En zoals we Emmy kennen stond ze 10 min later in Totus. De picknicktafel werd naar binnen gedragen en op de pooltafel gezet. Iedereen nam plaats en zo begonnen de bier estafettes. Met Nina en Philip in mijn team ging dit als een speer en wonnen we iedere wedstrijd. Stiekem moet ik toegeven dat ik een aantal bier enthousiast over m’n schouder heb gegooid.

Na het bier kwam de periode van de avond met de wijn. Op de een of andere manier leek het iedereen een goed idee om aan de flessen wijn te beginnen. Jammer dat alles was verstopt en we dus geen flessenopeners hadden. Samen met Emmy en Nina hebben we met veel geweld het filmpje van YouTube na proberen te doen door een fles in een schoen te stoppen en deze tegen de muur te slaan. Blijkbaar is het bij Sebastiaan wel gelukt. Wij hebben de fles uiteindelijk open gekregen door de hals op de wastafel kapot te slaan. Tot mijn grote teleurstelling en verbazing zat er hierna geen wijn meer in de fles. Erg jammer.

Dan maar weer terug de soos in en DANSEN. Ook dit ging minder goed dan verwacht en door alle troep die op de grond lag gleed ik onderuit. Met mijn grote schaafwond waar zelfs bloed uit kwam ben ik Kris gaan knuffelen, het resultaat wat dat haar armen ook onder het bloed zaten.

Na nog wat pogingen tot dansen, kletsen en blijkbaar emotioneel afscheid nemen ben ik maar naar huis wedergekeerd. Hatend in mijn bed dat ik teveel gedronken had en m’n beeldscherm niet meer kon lezen en daardoor mijn geliefde vriend en alle andere gedupeerde van mijn gestalk niet meer kon whatsappen.

De volgende ochtend heb ik een aantal mooie foto’s doorgestuurd gekregen van Emmy die mij herinnerde aan een van de mooiste avonden van Totus.

Je kan misschien ook genieten van: