Damesdispuut LOLA

Dames en heren,

 

Je kunt wel zien dat dit jaar de open/gesloten tijd goed is voorbereid, om namelijk de eerstejaars niet afteschrikken is er maar een ‘kroegentocht’ verzonnen. Maakt niet uit, voor LOLA zal het gewoon nogsteeds een disputentocht zijn. Dat is immers ook wat het is.

Om in de middag te beginnen, begon het een beetje mak. Ik had me verheugd op een geweldige kerel, helaas was hij ziek en kon Bavaria geen andere ‘dedrukstaattehoogtapper’ meer ophoesten. Dus werd het schraal met alleen foto’s die je eigenlijk nooit nuchter wilt zien..

Na wat biertjes verliet ik dan ook de soos om te vertrekken naar mijn kamer, waar Leonie al op ons aan het wachten was, nog de laatste uitnodigingen knippen, want zoals jullie weten zijn wij LOLA’s erg goed in plannen en ook toen Imke was aangesloten liepen we met z’n alle richting de stad. We hadden zin in MacDonalds, maar helaas smaakt dat telkens toch weer minder als gehoopt.. Nadat ook Renee aangesloten was die haar tentamen mechanica er doorheen had geduwd gingen we opweg naar Heuvel 15 (later ook wel Toon genoemd) Nog de laatste voorbereidingen treffen en toen aan het bier, dat smaakte zo goed dat we daar maar de hele avond op door zijn gegaan! Met hier en daar een shotje natuurlijk. De groepen passeerde 1 voor 1, een chaotische gezellige bende kunnen we wel zeggen. LOLA was op volle toeren bezig (helaas zonder Denise die als‘dispuutloze’ een groepje moest rondleiden door het met Totus bemande Tilbug) De meeste dames gingen naar buiten met zo’n kek keycord om hun nek, helaas zagen ook sommigen dit mooie item aan hun neus voorbij gaan. Maar ag een LOLA ben je niet zomaar..

Na een aantal uren feest bij Toon was het dan tijd om richting de Prins te gaan, waar iedereen al ons stond op te wachten. Helaas zonder Imke en Renee, want die gingen nog op zoek naar de Portomonee van Imke.. die helaas nergens meer te vinden was.. Gelukkig kon het de pret niet drukken en is er vollop genoten van het gratis bier, hoe de mannen de mannen uitnodigden en natuurlijk van de onwijs lekkere feestmuziek! Er werd volop gedanst en meegezongen waardoor ik helemaal niet meer heb gelet op de mogelijke stelletjes.. Maar gelukkig is becquerel er altijd nog om me ‘s ochtends op de nodige roddels te wijzen. Zo zou Lies-An bij Teun hebben geslapen, maar Teun ook weer met Susan hebben gezoent. Terwijl ik toch echt dacht dat Teun bij mij binnen was.. maargoed Denise M en Matt was wel een feit en ook Leo is gewoon weer veilig met Edwin mee naar huis gegaan. We weten ook allemaal weer dat Renee absoluut geen brownies meer mag bakken, aangezien ik ‘sochtends een Deja-Vu had en mijn kamer 1 grote brownie was 😛 Dus wederom MISLUKT.. Renee 3 keer is scheepsrecht, 5 oktober is je laatste kans 😛 hahah

 

Ik hou er nu maar mee op want de rest weet ik toch niet meer..

 

Adios

Je kan misschien ook genieten van: