Met 6 uur tijdverschil zit ik dan op zondagmiddag in een cafeetje, op een heerlijke herfstdag met een zonnetje net het central park doorgelopen. Zittend in het café zie ik op  whatsapp mijn heerlijke dispuut voorbij komen. Ze hebben net een gezelligheidsweekendje erop zitten. Op basis van mijn ervaringen de afgelopen jaren kan ik me alleen maar voorstellen hoe dit gegaan is:

Er is een tijd afgesproken, waarnaar iedereen uiteraard te laat komt. Het eerste wat er gedronken wordt is een shotje schrobbeler omdat er even geklaagd wordt over het Hollandse weer. Vervolgens worden er verhaalen verteld over wat er die afgelopen week is gebeurd, of mochten het actieve studenten zijn, afgelopen dag. Lees dat dit zeker niet gestructureerd gaat en er dus geen logische opbouw zit in welk verhaal dan ook, geen clue en zeker 2 x wordt onderbroken door random feitjes, glazen wijn of een gil van een ander gesprek. Ja wij zijn namelijk nogsteeds vrouwen..  Ja we zijn direct, een beetje lomp en ambitieus, maar dat neemt onze vrouwelijkheid zeker niet weg. De avond vordert dan ook gestaag met wijn en heerlijk eten. Natuurlijk meer wijn dan eten.. Wat bijzonder is aan afgelopen weekend dat Sinterklaas al langs is geweest! En geen surprises of lullige gedichten, nee een heuse pakjesregen en gedichten die meer blootgeven dan het nieuwe boek van kim kardashian. Want LOLA’s kennen elkaar zo goed, dat het soms eng is.. Zelfs onze moeders kennen ons niet beter dan deze dames..
Als ik moet raden wat er daarna is gebeurd dan zal dat vast met veel alcohol, muziek, dansen, naaktheid, praten en vooral ouwehoeren te maken hebben. Wanneer het zo rond de klok van 5 belangrijker is om eten te vinden in de vorm van knakworsten of iets dergelijks.
Dan daarna de volgende dag, wanneer iedereen zich ‘nuchter’ bedenkt wat er de vorige avond is gebeurd, welke gênant details je nu weer hebt verteld en waarom je eigenlijk die foto’s hebt doorgestuurd, is het tijd voor een ochtendactiviteit om even de spieren los te gooien. En Jahooor deze dames houden de traditie van ons LOLA-paal in ere. Leuk verhaal over de LOLA-paal.. Die heeft zeker wel 1 dag overleefd.. Een fantastische paal die ik samen met Imke nog heb gezaagd en geverfd op hakken.. Tja..
Njah om dit weekend af te sluiten, ben ik trots dat ik van zo’n 9000 kilometer verder de liefde van LOLA kan voelen. De onbezorgdheid, de humor en natuurlijk niet te vergeten geilheid van deze dames uit Tilburg. Want zoals jullie allemaal op Facebook hebben gelezen, is geen enkele vrouw 100% hetero en kan ik er dus voor uitkomen dat ik verliefd ben op LOLA!
Veel liefde vanuit de volgende lustrumreis locatie van LOLA!
Ps. The Jets hebben gewonnen, dus ik drink nog een biertje 🙂

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.