DAAR komt DE DRONKEN DONDERDAGAVOND (65DDDD)

Lieve Lola’s,

Tja, daar zit je dan helemaal alleen op kantoor, zonder collega’s rot te vervelen op je een-na-laatste stagedag. Dussss vandaar dat ik een leuk berichtje aan jullie wilde doen. Geen idee eigenlijk wat ik allemaal wil typen, maar ga iets korts proberen te vertellen.

…..

…..

Mijn hoofd komt met niks. Dat is een beetje jammer..

Weetje wat leuk is? Dat ik vanavond uiteten ga. Nu moet ik wel jullie uber vette donderdagavond party missen. Eerstejaarsfeesten zijn altijd wel erg leuk!! Dus doe vooral leuke dansjes. Mis je me toch? Of mis je Nina? Of iemand anders? Zoek dan een goede (en vooral mooie foto) print deze op een A0 uit en plak dit vervolgens op een groot stuk karton. Neem dit mee naar alle plekken waar je naartoe gaat en je zult je verbazen hoe blij je bent dat wij erbij zijn.

BLUB

OMG er liep btw net zoooo’n rare jongen langs. Hij is echt heel raar en apart. En niemand krijgt hoogte van hem ‪#‎AWKWARD‬. Weetje wat me leuk lijkt, om een reality serie te maken van ‘Awkward Moments’. Al bestaat dit al op MTV. Maar dan in het echt. Te LEUK!

Okee, nu stop ik met praten en ben ik benieuwd wat voor geniale ideeën JULLIE hebben. En dan stuur ik weer een berichtje terug ‪#‎telefoonloos‬‪#‎liefde‬

KOE(S)KOE(S)

P.s. ik wilde er iets grappigs bij doen, maar ben het alweer vergeten…
Pss ondertussen weet ik het weer. Pien zet altijd iets bovenaan het bericht. Dus nu ik ook
Psss Raadsel waarom het 65DDDD is

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.